PENSIUNEA RUSTIC ANA - DESPRE ACTIVITATILE CARE POT FI DESFASURATE IN STATIUNEA RANCA


In statiunea Ranca se pot practica o multime de activitati atat pe timpul verii cat si pe anotimpul iernii si anume: diverse drumetii montane, echitatie, ciclism, pescuit, ski, snowboard, sanius, etc. Statiunea Ranca prezinta o multime de cabane si pensiuni agro-turistice, din care face parte si PENSIUNEA RUSTIC ANA, o pensiune din Ranca extraordinar de frumoasa si confortabila.

PENSIUNEA RUSTIC ANA va ofera un sejur in care va puteti relaxa si unde puteti sa va bucurati de natura in toata maretia ei. Este o pensiune ideala pentru a va petrece concediul, sfarsitul de saptamana sau orice alta intalnire, deoarece puteti sa va bucurati de un adevarat confort, intimitate, ambianta placuta, toate acestea imbinandu-se perfect cu padurile de brazi, frasini, mesteceni si splendoarea vegetatiei care este caracteristica acestei frumoase zone.

PENSIUNEA RUSTIC ANA este considerata o pensiune Ranca unde puteti sa imbinati activitatile sportive cu relaxarea si confortul pe care aceasta pensiune le pune la dispozitia tuturor clientilor. Pe anotimpul iernii va puteti bucura de cele patru partii de ski care sunt prevazute cu teleschi, iar pe anotimpul verii veti putea destul de greu sa va hotarati ce traseu montan sa alegeti pentru a-l parcurge, deoarece toate sunt extrem de incantatoare (Parangul Mare, varful Papusa, Pestera Muierilor, Valea Gilortului, Baia de Fier, Obarsia Lotrului, etc.).

PENSIUNEA RUSTIC ANA este dotata cu 13 camere si 2 apartamente de o calitate foarte buna, cu balcoane si bai proprii, cu un restaurant ce va pune la dispozitie preparate cu specific romanesc, cu doua sali de mese unde exista posibilitatea de a organiza mese festive, intalniri cu prietenii, intalniri de afaceri, cu receptie care este in permanenta deschisa, cu parcare proprie, televizune prin cablu, Internet si multe alte facilitati.

PENSIUNEA RUSTIC ANA are ca scop principal calitatea si profesionalismul serviciilor oferite tuturor clientilor, punandu-va la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pe intreaga perioada de sedere. Pentru a beneficia de aceste servicii profesionale, accesati pagina web www.pensiunea-rusticana.ro pentru a face o rezervare sau pentru a cere mai multe detalii despre aceasta frumoasa statiune.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cibi Publicom - aspecte importante legate de productia publicitara

Un website oficial reflecta brand-ul personal de companie

e-BIGprint va promoveaza afacerea prin print bannere de exceptie